LEI AV Å TELLE KALORIER?

Det er ikke så enkelt som å spise mindre og trene mer. I dette mini-kurset vil du lære hvorfor kalorimodellen ikke fungerer. Du vil forstå at det er hormoner som styrer vekten din og at du må få kontroll på blodsukker og insulin. Da kan du spise god mat og likevel får en smalere midje.

Synes du det er vanskelig å holde idealvekten?

Hva om du kunne kose deg med masse god mat og likevel holde midjen smal? Det handler nemlig ikke om kalorier, men om hormoner. Bli inspirert og lær hvilken mat som holder blodsukkeret og hormonene dine i balanse

 • Har du noen gang gått rundt sulten fordi du ønsker å gå ned i vekt?

  Når kroppen får for lite mat skrur den ned energien. På sikt vil du gå ned i vekt, men når du begynner å spise normalt igjen kommer kiloene tilbake. Kanskje også noen ekstra? Her lærer du hvorfor dette skjer og hva du heller bør gjøre. 

 • Orker du å trene mer om du spiser mindre?

  Du vil ikke gjøre det så lenge. Når du er mer aktiv trenger kroppen mer energi, da er det viktig at du vet hvilken energi du skal fylle på med.

 • Visste du at overskytende energi blir lagret i fettcellene dine?

  Derfor er det viktig at kroppen din bruker av disse lagrene. Lær hvordan du kan gå fra lagringsmodus til forbrenningsmodus med riktig mat.

Dette er en populært foredrag vi har holdt for mange. Nå har vi også gjort det tilgjengelig for deg til å se det hjemme i din egen stue.

 

Pris kun kr 199,-


 • post@ninaoghelen.no

 • Nina: 913 26 349
  Helén: 920 21 527

© Copyrights by Stoffskiftemetoden AS. All Rights Reserved.