Personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder Stoffskiftemetoden AS, nettsiden stoffskiftemetoden.no, og vår Facebook-side Nina og Helén. 

A. Generelt

Ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger er:

 

Stoffskiftemetoden er et selskap registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 918 318 534

 

Ansvarlig person er Helén Oulie Fuhr og Nina Husø.

Kontaktinformasjon: post@ninaoghelen.no, + 47 92 02 15 27 og + 47 91 32 63 49

B. Mottaker av personopplysninger / behandler

Personopplysningene vi samler inn inkluderer hovedsakelig hele navnet, e-postadressen og i noen tilfeller telefonnummer. Disse dataene samles inn for teammedlemmene våre for å sikre kommunikasjon med potensielle, eksisterende og tidligere kunder. Vi må også samle inn ovennevnte data for å levere tjenester og produkter til våre kunder og behandle mulige klager. Annen mulig innsamling av private data kan forekomme.

 

Hvis du har gitt oss ditt samtykke, skjer behandlingen for de oppgitte formål (artikkel 6 (1) (a) GDPR). Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt uten å påvirke lovligheten av behandlingen, utført på grunnlag av samtykke frem til tilbakekallingen. Opphevelsen kan sendes på e-post til post@ninaoghelen.no.

 

Ta en titt på Art. 6 GDPR Lovlighet av behandling.

 

Behandlingen av dataene dine følger personopplysningsloven / personvernpolicyen (GDPR) som regulerer bruken av personopplysninger som innsamling, registrering, montering, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse eksemplene.

 

C. Hvordan vi samler inn og mottar personopplysninger

Personlig informasjon

Noen av personopplysningene vi mottar blir samlet inn frivillig, for eksempel når en nettstedsbruker etterlater personlig informasjon gjennom kontaktskjemaene våre som lar oss svare på hans / hennes e-postadresse og sende ham våre produkter og tjenester. Noen obligatoriske data brukes til regnskapsdokumenter som er lovpålagt i samsvar med regnskapsloven. Vi samler inn personopplysninger hovedsakelig gjennom kontaktskjemaene våre på nettsidene, e-post, telefon, tekstmeldinger og meldinger via våre sosiale mediekanaler. Andre former for kommunikasjon kan også forekomme.

 

Vær oppmerksom på at behandlingen av dine personopplysninger også kan være relatert til produkter og tjenester som tilbys på bestemte sider som håndteres gjennom separate juridiske avtaler. Fra tid til annen gjennomfører vi også bruker- og kundeundersøkelser for å hjelpe oss med å forstå kundenes behov på en bedre måte. Vi vil forsøke å informere deg om hvordan vi vil bruke denne informasjonen.

 

Stoffskiftemetoden samler ikke inn, registrerer eller behandler sensitiv personlig informasjon.

 

Data for kommunikasjonsformål

Vi lagrer data vi mottar gjennom våre måter å kommunisere på, f.eks. data du oppgir gjennom vårt kontaktskjema på nettstedet vårt, e-post, tekstmeldinger, sosiale medier, og andre kanaler. Vi behandler dataene dine for å kommunisere med deg og for å holde oversikt over tidligere og nåværende kommunikasjon.

 

Brukerdata, tekniske data og markedsføringsdata

Vi samler også inn data for vår interne nettstedanalyse, f.eks. hvordan du bruker nettstedet vårt, hvilke sider du besøker og hvor ofte, IP-adressen din og andre relevante data for analysesystemene våre. Vi bruker disse dataene for å sikre at relevant informasjon, kampanjer og annonser blir gitt til deg på best mulig måte og at systemene våre analyserer effektivt.

 

D. Hvilke personopplysninger vi deler med andre

Noen ganger er det nødvendig å dele dine personlige data med en tredjepart og noen ganger til og med kreves for å drive virksomheten vår. Dette vil hovedsakelig omfatte IT-leverandører, for eksempel webhotell, e-post, skybaserte tjenester og annen programvare. Også for vår regnskapsføring, revisjon, rådgivning og lovpålagte rapportering til myndighetene.

 

Vårt nettsted, medlemsportal, online kurs og e-postdatabase er alle vert for Kartra. I tillegg bruker vi databehandlingstjenestene til

  • Google
  • Zoom
  • Stripe

Denne listen kan endres fra tid til annen da vi hele tiden tester nye tjenester og markedsføringsstrategier og metoder. Vi bruker anerkjente leverandører og gjør det vi kan gjøre for å sikre datasikkerhet og at alle tjenestene vi bruker følger GDPR-lovgivningen.

 

E. Sikkerhet om din personlige informasjon

Vi tar sikkerheten til dine personlige data på alvor og håndterer dine personlige data på en best mulig måte for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang eller har muligheten til å endre og påvirke dine personlige data. Vi bruker kun anerkjente IT-leverandører og deres programvare.

 

F. Inspeksjon og korrigering av dine personopplysninger

I samsvar med personopplysningsloven §18 har vi rett til tilgang til informasjonen som ble gitt gjennom registreringsskjemaet. Åpenhet kan fås ved å sende oss en skriftlig forespørsel til post@ninaoghelen.no. Hvis den registrerte informasjonen ikke er riktig eller de er ufullstendige, kan du kreve at de blir rettet i samsvar med personopplysningsloven § 27.

 

G. Lagring og sletting av dine personlige data

I henhold til personopplysningsloven § 28 skal informasjon som ikke lenger er nødvendig for formålet den ble lagret for, slettes. Vi lagrer personopplysninger om våre kunder i samsvar med gjeldende europeisk lovgivning.

 

Du kan når som helst sende oss en forespørsel om å slette dataene, bortsett fra de dataene vi trenger å oppbevare i samsvar med gjeldende regelverk, for eksempel regnskapsloven.

 

Hvis du i tillegg ikke ønsker å motta flere e-poster fra oss, vennligst klikk på unsubscribe-koblingen du finner nederst i hver e-post du mottar fra oss. Hvis du ønsker at vi sletter e-postadressene dine fra alle våre tjenester, kan du sende oss en e-post til post@ninaoghelen.no.

 

H. Bruk av tredjepartsinformasjonsark (informasjonskapsler)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for at besøkende statistikk skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten til sidene våre.

 

I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon §2-7b er vi forpliktet til å informere deg om hvilke informasjonskapsler vi bruker.

 

Stoffskiftemetoden bruker følgende informasjonskapsler:

  • Facebook-piksel
  • Google Analytics
  • Kartra