Enkel e-bok for deg med lavt stoffskifte

 

Her får du alt du trenger for å legge om livsstilen på en superenkel måte. Du får ukeplaner og handlelister for fire uker, samt mange nyttige artikler om lavt stoffskifte og livsstil. Dette gjør det mye enklere for deg å gjøre gode livsstilsendringer

Start i dag, enklere blir det ikke.

Synes du endringer er vanskelige å gjennomføre? Vi har gjort det enkelt for deg.

1

NYTTIGE ARTIKLER OM LAVT STOFFSKIFTE OG LIVSSTIL

Lær å forstå hvorfor livsstilsendringer er viktige for å få det bedre. Les hva stoffskiftehormonene gjør og lær hvordan det å spise riktig mat kan styrke fordøyelsen din. Forstå hvordan blodsukker og insulin påvirker vekten din, og hvorfor det er viktig å spise nok gode fettkilder.

FIRE UKEMENYER MED NYDELIGE OPPSKRIFTER

Alle oppskriftene er uten gluten, melk, soya og raffinert sukker. I ukeplanene får du nydelige oppskrifter på frokost, lunsj og middag. Bakerst i heftet finner du ekstra oppskrifter på brød, kaker og desserter. Alle oppskriftene er blodsukkervennlige og snille med magen.

2

3

FIRE FERDIG UTFYLTE HANDLELISTER

Handler du ofte på autopilot når du er i butikken? Synes du det er vanskelig å tenke nytt? Med ferdige handlelister blir alt mye lettere, og du har alt du trenger i skapet for å kunne lage all den deilige maten.

 • I denne e-boken vil du lære:

  Hva stoffskiftehormonene gjør, slik at du forstår hvorfor det er viktig å gjøre livsstilsendringer for å få det bedre og ha mer energi.

   

  Hvorfor du skal kontrollere blodsukkeret slik at du kan oppnå din idealvekt.

   

  Hvordan enkelte matvarer kan påvirker fordøyelsen negativt slik at du kan bytte de ut og erstatte de med mat som fremmer helsen.

   

  Hvorfor det er viktig å ta enkelte tilskudd av vitaminer og mineraler slik at du kan optimalisere ditt næringsinntak.

 • Kun over fire uker

  I e-boken finner du nyttige artikler om livsstil og lavt stoffskifte. I tillegg får du fire ukeplaner med handlelister og mange deilige oppskrifter. Alle er uten gluten, melk, soya og raffinert sukker.

Ønsker du å lære hva du kan gjøre for å leve bedre med Hashimoto og lavt stoffskifte? Denne boken er det du trenger for å komme igang med livsstilsendinger.

Bestill den i dag!

 

Fordi du har meldt deg på webinar gir vi deg kr 100,- i rabatt.
Veiledende pris kr 399,-.


Din pris kr 299,-

Om oss

 

Vi har begge en 3-årig utdanning innen ernæring via Tunsberg medisinske skole.

Nina har siden 1. november 2016 hatt egen praksis på Lysaker hvor hun har jobbet tett med to leger og andre terapeuter. I sin praksis har hun jobbet med flere pasienter med lavt stoffskifte og Hashimoto

 

Sammen har vi skrevet flere e-bøker og holdt foredrag om kosthold og helse.

 

Vi brenner veldig for det vi gjør og ønsker at så mange som mulig skal få mulighet til å få livet sitt tilbake.


 • post@ninaoghelen.no

 • Nina: 913 26 349
  Helén: 920 21 527

© Copyrights by Stoffskiftemetoden AS. All Rights Reserved.