Syv steg til en bedre hverdag med Hashimoto

 

Lavt stoffskifte, null energi og ønsker mest å bare sove? I dette mini-kurset lærer du å forstå mer av hva Hashimoto er og hvilke tiltak du selv kan gjøre for å få det bedre.

Er det lenge siden du har hatt en god natts søvn?

Hashimoto, lavt stoffskifte, er en kompleks sykdom og mye kan påvirke den. Når du lærer og ta de riktige grepene har du større sjanse for å lykkes i å nå dine mål! Du kan få energien tilbake!

 • Føler du deg dårlig selv om prøvesvarene dine er "normale"?

  Det er mye som påvirker stoffskiftet og hvordan du føler deg. Det er blant annet viktig å være riktig medisinert for å unngå symptomer på lavt stoffskifte. Og det er viktig å finne underliggende årsaker til hvorfor du har utviklet sykdommen slik at du kan gjøre de riktige tiltakene. 

 • Tåkehode og vanskelig for å henge med?

  Visste du at mat du ikke tåler kan gi mange forskjellige utslag i kroppen. Lær hvordan mat kan gi plager som tåkehode, leddsmerter osv.

 • Føler du deg tung i kroppen?

  Visste du at kroppen avgifter dårlig når du har Hashimoto? Lite drikke kan gjør vondt verre. Lær hvordan det å avgifte blant annet kan gi mer energi, bedre søvn og mindre hodepine.

 • Ønsker du mest å bare sove?

  Likevel føler du deg aldri uthvilt? Hashimoto gir dårlig søvnkvalitet, men det er mye du kan gjøre. Lær hvordan du kan få bedre søvn og mer energi.

Mange har ønsket seg dette kurset, derfor har vi nå gjort det tilgjengelig slik at du kan se det når du vil og så ofte du vil.


Pris kr 199,-

Om oss

 

Vi har begge en 3-årig utdanning innen ernæring via Tunsberg medisinske skole.

 

Sammen har vi skrevet flere e-bøker og holdt foredrag om kosthold og helse.

 

Vi brenner veldig for det vi gjør og ønsker at så mange som mulig skal få mulighet til å få livet sitt tilbake.


 • post@ninaoghelen.no

 • Nina: 913 26 349
  Helén: 920 21 527

© Copyrights by Stoffskiftemetoden AS. All Rights Reserved.